ZOEK OP ARTIKELGROEP
ZOEK OP MERKEN

Privacy


 
Dekbedovertrekken.nl is een onderdeel van Morpheus Slaapvoorlichters BV. Morpheus respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacy-regelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van, en de mogelijkheden op, de website's van Morpheus. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website's kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

DOOR HET GEBRUIK VAN SSL BEVEILIGDE WEBPAGINA'S BENT U VERZEKERD VAN HET FEIT DAT UW GEGEVENS VEILIG VIA HTTPS VERZONDEN WORDEN!
 
Morpheus gebruikt en bewaart je persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot je bestelling om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Door het aanmelden voor de online nieuwsbrief van Dekbedovertrekken.nl verleen je tegelijkertijd toestemming om je persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. Dekbedovertrekken.nl gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over activiteiten in de winkel, het doen van andere aanbiedingen van Dekbedovertrekken.nl en om web statistieken te ontwikkelen. Ook kan het voorkomen dat Dekbedovertrekken.nl je per e-mail benadert om deel te nemen aan marktonderzoek ter verbetering van haar producten en/of dienstverlening. Je gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van je bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Morpheus maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak http://www.dekbedovertrekken.nl wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van de bezoekers zijn. Dekbedovertrekken.nl gebruikt hiervoor zogenaamde cookies: dat zijn kleine bestanden die door je computer worden gedownload als je http://www. dekbedovertrekken.nl bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven anoniem. Je kunt je eigen browser zo instellen dat je een bericht krijgt voordat een website een cookie naar je computer stuurt en of je deze al dan niet accepteert.

Indien je vragen mocht hebben over het privacybeleid van Dekbedovertrekken.nl dan kun je per e-mail contact opnemen op info@dekbedovertrekken.nl of per post: Morpheus Slaapvoorlichters B.V., Afdeling Consumentenservice, Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.

Mocht je bezwaar hebben tegen het ontvangen van (al dan niet) persoonlijke aanbiedingen, dan kun je dit eveneens aangeven bij Dekbedovertrekken.nl of je direct afmelden in het geval je van ons een nieuwsbrief ontvangt via de hyperlink die onderaan staat. Ook kun je bij Dekbedovertrekken.nl terecht indien je inzage wenst in de gegevens die zij van je heeft geregistreerd en voor eventuele correctie daarop, indien deze gegevens foutief of onvolledig zijn.

Hilversum, december 2015
Dekbedovertrekken.nl  is een onderdeel van
Morpheus Slaapvoorlichters B.V.
Vestigingsadres: Vaartweg 4, 1211 JH Hilversum.
Postadres: Postbus 2076, 1200 CB Hilversum.
Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 32045012.
B.T.W.-nummer: NL812486195.B01
Copyright © 2017 Dekbedovertrekken.nl | Copyright & disclaimer | Privacy