ZOEK OP ARTIKELGROEP
ZOEK OP MERKEN

F.A.Q.


Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen!
Hieronder vindt u de meest gestelde vragen, met daarbij een passend antwoord.

Zitten er bij een dekbedovertrek ook kussenslopen?

Bij iedere dekbedovertrek die Dekbedovertrekken.nl levert zitten kussenslopen. Bij een 1-persoons dekbedovertrek  (140 x 200/220 cm) zit standaard 1 kussensloop van 60 x 70 cm. Bij een 2-persoons dekbedovertrek (200 x 200/220 cm) zitten 2 kussenslopen en bij een lits jumeaux (240 x 200/220 cm)
zitten ook 2 kussenslopen.

Wat is de standaard kussenmaat?

Een standaard kussenmaat in Nederland is 60 x 70 cm. Alle Boxmodel-kussens zijn ook geschikt voor die maat kussensloop  (60 x 70 cm). Er zijn ook kussens in de maat 45 x 80 cm die u meer ruimte in bed geven, omdat het kussen ondieper is.
Ook bestaan er 'jantjes': dit zijn kleine kussentjes van 35 x 50 cm en 40 x 60 cm.

Welke maat dekbed of dekbedovertrek heb ik nodig?

Om te bepalen welke maat dekbed of dekbedovertrek u nodig heeft kunt u het beste even contact opnemen met Dekbedovertrekken.nl, want alles is mogelijk.
U kunt een e-mail sturen naar info@dekbedovertrekken.nl of tijdens openingstijden telefonisch contact opnemen op nummer 035 - 6 246 247.

Ik heb een maat die ik niet op de website kan terugvinden.

Indien u een e-mail stuurt naar info@dekbedovertrekken.nl en ons uw vraag voorlegt, zullen wij u zo spoedig mogelijk een antwoord sturen met de oplossing.

U zoekt iets wat u niet online kunt vinden?

Dekbedovertrekken.nl heeft een nog veel grotere collectie dan wij online laten zien. Kom voor onze complete collectie en een persoonlijk advies naar een van onze showrooms. Neem telefonisch contact op tijdens openingstijden via nummer 035 - 6 246 247 of stuur een mail naar onze klantenservice: info@dekbedovertrekken.nl

Hoe kan ik mijn dekbedovertrek het beste wassen?

Katoenen dekbedovertrek: wij adviseren u om vóór gebruik uw aangeschafte textiel op maximaal
30 graden te wassen. Dit om krimpen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het katoen vocht op gaat nemen. Let op: Van het merk Essenza zijn er een aantal dekbedovertrekken die vóór gebruik op 60 graden gewassen dienen te worden plus de eerst volgende 2 wasbeurten daarna ook! Dit staat vermeld op de achterkant van de verpakking. In principe hoeft er geen wasmiddel toegevoegd te worden.
Katoen-satijnen dekbedovertrek: wij adviseren u om vóór gebruik uw aangeschafte textiel op maximaal 30 graden te wassen. Dit om krimpen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het katoen vocht op gaat nemen. Let op: Van het merk Essenza zijn er een aantal dekbedovertrekken die vóór gebruik op 60 graden gewassen dienen te worden plus de eerst volgende 2 wasbeurten daarna ook! Dit staat vermeld op de achterkant van de verpakking. In principe hoeft er geen wasmiddel toegevoegd te worden.

Hoe kan ik mijn dekbedovertrek het beste drogen?

Direct na het beëindigen van het wasprogramma dient u uw textiel uit de wasmachine te halen en te drogen. Laat in geen geval uw textiel in natte toestand (in de wasmachine) liggen! Dit om doorlopen van kleuren te voorkomen. U kunt uw textiel drogen in uw droger op een lage temperatuur. Indien u uw textiel hangend kunt laten drogen, is strijken in de meeste gevallen nauwelijks nodig.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling?

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw bestelling en uw betaling. Tevens krijgt u een e-mail als uw bestelling verzonden is. In deze mail ontvangt u ook het Track & Trace nummer van TNT post zodat u uw bestelling via internet kunt volgen.

Kan ik het product ook laten inpakken als cadeau en bij iemand anders laten bezorgen?

Ja, u kunt uw bestelling GRATIS in cadeaupapier laten inpakken. Dekbedovertrekken.nl zal alle artikelen van de bestelling inpakken en de prijskaartjes verwijderen. U kunt het juiste afleveradres invullen tijdens uw bestelling. De ontvanger zal een pakbon ontvangen bij de bestelling. De factuur zal naar u verstuurd worden. Indien u bijvoorbeeld een felicitatie of ander tekst wilt laten insluiten verzoeken wij u dit in het commentaar van uw order te vermelden.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

Ja, u kunt vanuit het buitenland bestellen. Er wordt echter alleen gratis bezorgd in Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 4,95 bij bestellingen onder de € 200,-. Bestellingen boven de € 200,- zijn gratis. Dit geldt ook voor Duitsland en Luxemburg. Dekbedovertrekken.nl verstuurd naar alle landen ter wereld. De meest voorkomende landen worden in onze webshop herkend en worden automatisch de verzendkosten berrekend. Indien het land van uw keuze niet herkend wordt verzoeken wij u een e-mail te zenden waarna wij contact met u zullen opnemen omtrent de kosten.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Jazeker, u kunt ons van dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur bereiken op 035 - 6 246 247.

Is het mogelijk om iets aan de bestelling toe te voegen of te wijzigen als deze geplaatst is?

Neem in dat geval direct contact op met Dekbedovertrekken.nl op telefoonnummer 035 - 6 246 247 tijdens openingstijden of stuur ons direct een e-mail op info@dekbedovertrekken.nl. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij mogelijk nog iets toevoegen of wijzigen.

Is het mogelijk om het afleveradres te wijzigen als de bestelling al gedaan is?

Neem in dat geval direct contact op met Dekbedovertrekken.nl op telefoonnummer 035 - 6 246 247 tijdens openingstijden of stuur ons direct een e-mail op info@dekbedovertrekken.nl. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij dit mogelijk nog aanpassen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Neem in dat geval direct contact op met Dekbedovertrekken.nl op telefoonnummer 035 - 6 246 247 tijdens openingstijden of stuur ons direct een e-mail op info@dekbedovertrekken.nl. Afhankelijk van de status van uw order kunnen wij uw order mogelijk nog laten vervallen.
Copyright © 2017 Dekbedovertrekken.nl | Copyright & disclaimer | Privacy