ZOEK OP ARTIKELGROEP
ZOEK OP MERKEN

Retour zenden


Dekbedovertrekken.nl is een service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen dat je wettelijk hebt. Je mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder de ondergenoemde voorwaarden. Je stuurt in het geval je iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar info@dekbedovertrekken.nl met je vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 035 - 6 246 247 tijdens onze openingstijden. Je hebt nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen naar ons.

Misschien wil je het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat je niet tevreden bent met wat je besteld hebt. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. Je mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan je wensen voldoet. 

Afhankelijk van de reden van de retourzending betaal je wel of niet voor de retourzending:
Je wilt iets ruilen: Ruilen is GRATIS bij Dekbedovertrekken.nl dus de kosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering zijn voor onze rekening.
Je wilt iets retourneren: Indien je de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding aan je terug op je rekeningnummer. Je betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending.

Indien je goederen wilt ruilen of retourneren kun je deze naar ons terugsturen. Je volgt de volgende procedure: je gaat naar de webshop van Dekbedovertrekken.nl en klikt in het informatiemenu op ‘CONTACT’. Je vult de gegevens in en vermeldt in ‘Het onderwerp van deze e-mail’ de keuze ‘Terugsturen producten’ indien het product niet naar je zin is, of ‘Klacht’ als je een probleem met een artikel hebt. Vervolgens vult je in het vakje ‘Uw vraag of opmerkingen’ in wat je wilt ruilen, retourneren of wat het probleem met het artikel is. Dekbedovertrekken.nl zal je de eerst volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) antwoorden over de te volgen procedure en je een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor je klacht aanbieden. Het spreekt voor zich dat als wij iets foutief hebben geleverd, wij de verzendkosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering voor onze rekening nemen.
Indien je een standaard modelformulier voor het retourneren wilt downloaden kan dat hier. Indien het product door jouw toedoen is beschadigd kunnen wij je kosten in rekening brengen.

Copyright © 2017 Dekbedovertrekken.nl | Copyright & disclaimer | Privacy