ZOEK OP ARTIKELGROEP
ZOEK OP MERKEN

Bezorging


   
De bezorging van uw bestelling:
De bestelde artikelen worden door Post NL bij u aangeboden. Indien uw pakket wordt geleverd via Post NL ontvangt u van ons een Track en Trace nummer via de e-mail. Dit is tevens de bevestiging dat uw goederen zijn verzonden. De bezorger van Post NL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het Post NL de eerste keer niet gelukt is om uw pakket te bezorgen kunt u nu zelf kiezen wanneer u uw pakket wilt ontvangen. Dit kunt u doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt wordt u door Post NL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt. Online winkelen wordt nu nog aantrekkelijker.
Hoe werkt het?
Op de website www.post.nl/ontvangen kunt u zien wanneer en hoe laat uw pakket wordt afgeleverd. Bent u niet thuis op deze dag en tijd? Dan laat de pakketchauffeur een bericht achter. Op dit bericht staat een unieke ‘Niet-thuis-code’. Met deze code is het mogelijk om op de website tntpost.nl/ontvangen een keuze voor de tweede bezorging te maken.
U heeft de volgende drie keuzes:
* Een andere dag en tijd: u kunt ervoor kiezen uw pakket op een andere dag te laten bezorgen. U krijgt daarbij de keuze om een andere dag van aflevering aan te geven tot een week vooruit.
* Bezorgen bij uw buren: voor de tweede bezorgpoging kunt u kiezen voor een specifieke buur met dezelfde postcode. Bij deze keuze kunt u ook de opties dag met tijd meenemen.
* Afhalen op het postkantoor: ook kunt u er voor kiezen om uw pakket bij een van de 2500 Post NL Postkantoren op te halen.

Levertijd:
Bij de artikelen staat een levertijd vermeld. Normaal gesproken leveren wij binnen die termijn bij u af. Mocht er onverhoopt iets misgaan nemen wij direct per e-mail of telefonisch contact met u op om e.e.a. te bespreken en met u naar een oplossing te zoeken.

Afhalen:
U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in een van de vestigingen in Hilversum, Bilthoven, Utrecht of Mijdrecht te Nederland. U krijgt van ons bericht zodra uw bestelling klaar ligt. U kunt in de winkels met PIN, contant of met uw creditcard betalen.

Betaling onder Rembours:
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling onder rembours te ontvangen via Post NL. U krijgt uw rembourspakketten altijd bezorgd op het aangegeven adres en u kunt hierbij uitsluitend à contant afrekenen bij de bezorger. Bij geen gehoor kunt u het pakket binnen 3 weken ophalen bij het Postkantoor. Hier kunt u de zending met cash geld betalen of met PIN betalen. De extra kosten voor deze optie zijn € 12,50 per verzending ongeacht de ordergroote.
Copyright © 2017 Dekbedovertrekken.nl | Copyright & disclaimer | Privacy