ZOEK OP ARTIKELGROEP
ZOEK OP MERKEN

Gratis verzenden en Ruilen!


Dekbedovertrekken.nl is een service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen dat u wettelijk heeft. U mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder de ondergenoemde voorwaarden. U stuurt in het geval u iets wilt ruilen of retourneren een e-mail naar info@dekbedovertrekken.nl met uw vraag en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 035 - 6 246 247 tijdens onze openingstijden.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u heeft besteld. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. U mag het product vanzelfsprekend wel uitpakken en proberen of het aan uw wensen voldoet. 

Afhankelijk van de aard van de retourzending betaalt u wel of niet voor de retourzending: 
U wilt ruilen: Ruilen is GRATIS bij Dekbedovertrekken.nl dus de kosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering zijn voor onze rekening. 
U wilt retourneren: Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen - nadat de goederen in goede staat bij ons zijn ontvangen - aan u terug op uw rekeningnummer. U betaalt bij retourneren zelf de kosten voor de retourzending. 

Het spreekt voor zich dat als Dekbedovertrekken.nl iets foutief heeft geleverd, wij de verzendkosten voor zowel de retourzending als de nieuwe levering voor onze rekening nemen.

Ook bieden wij de mogelijkheid om artikelen die u bij Dekbedovertrekken.nl heeft gekocht in onze vestiging in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht of Utrecht te ruilen of te retourneren. In de winkel kunt u een andere kleur kiezen óf iets ruilen voor een ander artikel. Wilt u de artikelen niet ruilen maar retourneren, dan krijgt u uw geld direct terug. Het is aan te raden eerst even telefonisch contact op te nemen met de vestiging waar u naar toe wilt gaan. Dit om te informeren of het artikel wat u op het oog heeft op voorraad is.

Copyright © 2017 Dekbedovertrekken.nl | Copyright & disclaimer | Privacy