dekbedovertrekken.nl

  • MIJN ACCOUNT

  • WINKELWAGEN

Essenza Home dekbedovertrek flanel Linna beige

Materiaal: 100% katoen flanel
Levertijd: 2-4 werkdagen

1-persoons: 59,95
2-persoons: 109,95
lits jumeaux: 119,95
lits jumeaux XL: 139,95
extra sloop: 19,95

Bekijk de hele collectie van:

Flanel is opgeruwde katoen wat een heerlijk zacht en behaaglijk gevoel geeft. Het zorgt voor een warmere instap en is daardoor ideaal voor de koudere winternachten. Wij adviseren om flanel voor het gebruik altijd op lagere temperatuur (maximaal 40 graden Celsius) te wassen. Daarna kan het advies van het waslabel aangehouden worden, ook voor eventueel gebruik van de droger in verband met krimp.

De bestelde artikelen worden door PostNL aangeboden. Nadat de goederen zijn verzonden ontvang je van ons een Track & Trace code. De bezorger van PostNL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het PostNL de eerste keer niet gelukt is om je pakket te bezorgen kun je zelf kiezen wanneer je het pakket wil ontvangen. Dit kun je doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat je een keuze hebt gemaakt wordt je door PostNL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt.

Dekbedovertrekken.nl is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat je wettelijk krijgt. Je mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder onze algemene voorwaarden.

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Maak gebruik van het retourformulier die je bij de aankopen hebt ontvangen. U heeft, nadat u aan ons binnen 60 dagen na ontvangst heeft gemeld dat u van de overeenkomst af wenst te zien, nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Je kunt ook ruilen of retourneren in een aangesloten Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht of Utrecht. Wil je in de winkel een artikel ruilen? Neem van tevoren telefonisch contact op om te informeren over de voorraad. Bij retourneren krijgt je direct het aankoopbedrag terug. Neem altijd de factuur mee als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!

*verplicht
X