dekbedovertrekken.nl

  • MIJN ACCOUNT

  • WINKELWAGEN

Marc O’Polo dekbedovertrek Valka oatmeal

Materiaal: 100% linnen
Levertijd: 2-4 werkdagen

1-persoons: 159,95
2-persoons: 289,95 
lits jumeaux: 309,95
lits jumeaux XL: 349,95
extra sloop: 49,95

Bekijk de hele collectie van:

Was het linnen dekbedovertrek of laken op maximaal 40 graden en zorg dat de wasmachine niet te vol zit om afbreuk van vezels te voorkomen.

Na het wassen kun je het beddengoed het beste in de openlucht laten drogen tot het bijna droog is. Droog het vervolgens voor slechts 10 minuten in de droogtrommel om het zachte gevoel terug te krijgen. Droog je het liever helemaal in de droogtrommel? Scheidt het dan van andere was en droog het beddengoed op een middelmatige temperatuur.

Heb je een stonewashed linnen dekbedovertrek of laken? Dit materiaal voelt zacht aan en heeft een subtiel kreukend effect. Hierdoor is het niet nodig om het te strijken en kunnen de lengte- en breedte maten enigermate afwijken.

De bestelde artikelen worden door PostNL aangeboden. Nadat de goederen zijn verzonden ontvang je van ons een Track & Trace code. De bezorger van PostNL biedt het pakket normaliter de eerst volgende werkdag aan. Wanneer het PostNL de eerste keer niet gelukt is om je pakket te bezorgen kun je zelf kiezen wanneer je het pakket wil ontvangen. Dit kun je doen via www.post.nl/ontvangen. Nadat je een keuze hebt gemaakt wordt je door PostNL op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur aan de deur komt.

Dekbedovertrekken.nl is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van 14 dagen wat je wettelijk krijgt. Je mag tot 60 dagen na de aflevering altijd ruilen of retourneren onder onze algemene voorwaarden.

Wil je een artikel ruilen of retourneren? Maak gebruik van het retourformulier die je bij de aankopen hebt ontvangen. U heeft, nadat u aan ons binnen 60 dagen na ontvangst heeft gemeld dat u van de overeenkomst af wenst te zien, nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 60 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. Je kunt ook ruilen of retourneren in een aangesloten Morpheus-vestiging in Hilversum, Bilthoven, Mijdrecht of Utrecht. Wil je in de winkel een artikel ruilen? Neem van tevoren telefonisch contact op om te informeren over de voorraad. Bij retourneren krijgt je direct het aankoopbedrag terug. Neem altijd de factuur mee als je een artikel in de winkel wilt ruilen of retourneren en kijk even naar onze openingstijden!

*verplicht